Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ


Πριν λίγο καιρό σας είχαμε δώσει ένα δείγμα για το ποιόν του ανθρώπου, που του δίνουν "μυστικά" της Ένωσης για να τους προπαγανδίζει.
Θα σας δείξουμε ακόμα κάτι, για να καταλάβετε με ποιον συνεργάζονται οι διοικούντες και σε ποιον δίνουν το δικαίωμα να λοιδορεί κάποιους ανθρώπους.
Ποιος είναι αυτός που μυξικλαίει κάθε τρεις και λίγο για την οικογένεια και τα παιδιά του.
Ποιος είναι αυτός που τον "συντηρεί" το κατεστημένο.
Καμαρώστε τον.......








ΠΡΩΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

ΕΚΑ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1733                


                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                Το ΕΚΑ καταγγέλλει την εκμετάλλευση των εργαζομένων από υποτιθέμενες εταιρίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπου χρησιμοποιώντας το υπαρκτό πρόβλημα της ανεργίας εξαναγκάζουν νέους συναδέλφους μας όχι μόνο να εργάζονται χωρίς καμιά εργασιακή σχέση αλλά και να πληρώνουν τη θέση εργασίας στην προοπτική της ελπίδας να βρούν δουλειά.
`Συγκεκριμένα το Αναπτυξιακό Επικοινωνιακό  και εκπαιδευτικό  Κέντρο (ΑΝ.ΕΠ.ΕΚ) προσέλαβε 80 άτομα ως επόπτες και ανταποκριτές για τη δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας.
                Προφασιζόμενο ότι θα τους εκπαιδεύσει απαιτούσε 200 ευρώ από κάθε ανταποκριτή για να παρακολουθήσει τριήμερο σεμινάριο.
                Τα χρήματα αυτά θα τα επέστρεφε μαζί με 1800 ευρώ στο πρώτο τρίμηνο σε κάθε εργαζόμενο και θα ακολουθούσε υπογραφή σύμβασης εργασίας.
Από την πρώτη Μαρτίου έως σήμερα, απασχολούσε πλήρως τους εργαζόμενους υποχρεώνοντάς τους να παρουσιάζονται κάθε μέρα στους δήμους του Λεκανοπεδίου, να συλλέγουν στοιχεία για την ύλη της εφημερίδας και ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι στον εμπορικό τομέα να κλείνουν συμφωνίες με βάση το τιμολόγιο υπηρεσιών που είχε εκδώσει.
                Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας να ελέγξει τους όρους λειτουργίας της επιχείρησης. Επίσης το Υπουργείο  Εργασίας να επιβάλει στους συγκεκριμένους εργοδότες την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους μας.
                Η Ανοχή της πολιτείας σε παρόμοιου τύπου δουλεμπόριο δεν μπορεί να συνεχιστεί.
                Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας παρέχει πλήρη συνδικαλιστική και νομική κάλυψη στους συναδέλφους μας καθώς επίσης τίθεται επικεφαλής στην προσπάθεια να σταματήσει το δουλεμπόριο της ελπίδας

                             Το Δ.Σ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


Επεξήγηση: Ο Αναφερόμενος ως Στέλιος Γεωργιάδης στην επιστολή του εργατικού κέντρου Αθήνας στον Υπουργό Ανάπτυξης Είναι ο Στέλιος Γκάρας φερόμενος ως δημοσιογράφος ο οποίος μετά την «δουλειά που έστησε στην Αττική μετακόμισε στο Μαρμάρι Ευβοίας με το ίδιο όνομα και με την ίδια δραστηριότητα εξαπάτησης νέων ανέργων….. 
Όταν η αστυνομία πήγε να τον συλλάβει μετά από καταγγελίες του δημάρχου Μαρμαρίου και σωρείας πολιτών της περιοχής αρνήθηκε ότι είναι ο Στυλιανός Γεωργιάδης (όνομα με τον οποίο τον γνώριζε ολόκληρη η τοπική κοινωνία) και επέδειξε αστυνομική ταυτότητα στην οποία αναγραφόταν το όνομά του Στυλιανός Γκάρας….
 Επειδή όμως οι αρχές τον αναζητούσαν για άλλες καταγγελίες και με αυτό το όνομα, τον συνέλαβαν για να καταλήξει στην Χαλκίδα στην οποία ήταν παλιός γνώριμος αφού δούλευε στις αρχές της δεκαετίας του 90 στον τηλεοπτικό σταθμό space TV με το όνομα Σχάρας!!!!!!!



ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΚΑ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1735                

Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης
Κ Σιούφα Δημήτριο
Κύριε Υπουργέ

Στις 17/06/05 επισκέφθηκαν τα γραφεία μας 40 περίπου εργαζόμενοι του Αναπτυξιακού Εκπαιδευτικού και Επικοινωνιακού κέντρου ( ΑΝΕΠΕΚ) όπως εκπροσωπείται από τον κύριο Στέλιο Γεωργιάδη και μας κατήγγειλαν ότι εργάζονται επί μήνες χωρίς καμιά απολαβή. Έδωσαν μάλιστα ο καθένας τους (κατά την έναρξη εργασίας και 200 ευρώ). Στον καθένα οφείλεται έτσι ένα ποσό 1800 ευρώ και εκτός από τους προαναφερόμενους υπάρχουν άλλοι 40 περίπου.
Το συγκεκριμένο κέντρο δεν διαθέτει καμιά υποδομή στη διεύθυνση που λειτουργεί και η όλη συγκρότηση και λειτουργία  αναδύει πληθώρα παραβάσεων της νομοθεσίας αφού επί μήνες (φαινομενική) λειτουργία γίνεται είτε για την προείσπραξη των 200 ευρώ είτε για «απορρόφηση» κοινοτικών ή άλλων κονδυλίων.
Τη στυγνή εκμετάλλευση του αισθήματος ανασφάλειας των ανέργων νέων παιδιών, το προαναφερόμενο κέντρο προφανώς θα συνεχίσει σε βάρος και άλλων νέων ανθρώπων.


Με την παρούσα(συνυποβάλλοντας τα διακινούμενα από το κέντρο έγγραφα) παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση ελέγχου της άδειας  λειτουργίας του κέντρου και τη λήψη των πλέον πρόσφορων μέσων αποτροπής  της παράνομης λειτουργίας και δράσης του….

    Ο Πρόεδρος                                            Αν. Γεν Γραμματέας
Γρηγόρης Φελώνης                                         Στάβυ Σαλουφάκου



ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ         
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ

Μαρμάρι 18-11-2005




                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


          Σας γνωρίζουμε ότι στον Δήμο Μαρμαρίου συνελήφθη οΓΚΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  και της ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ γεννηθείς το έτος 1958, ο ανωτέρω είναι γνωστός στην περιοχή μας ως ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ τέως υπεύθυνος ύλης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ -ΚΑΡΥΣΤΟΥ-ΣΤΥΡΩΝ.
          Από το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου για δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν εις βάρος του με τα στοιχεία ΓΚΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ύστερα από έρευνες του ΑΤ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ.
          Ο ανωτέρω έχει εξαπατήσει δημότες μας αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά ποσά για υποτιθέμενη ένταξή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα και όχι μόνο είχε εξαπατήσει 80 άτομα στο λεκανοπέδιο της Αττικής στα οποία τους είχε τάξει θέσεις εργασίας ως επόπτες και ανταποκριτές για την δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας στο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΑΝ.ΕΠ.ΕΚ) με έδρα το Μαρμάρι Ευβοίας απαιτώντας το ποσό των 200,00 € σε κάθε εργαζόμενο και θα ακολουθούσε υπογραφή σύμβασης εργασίας…

          Οι ανωτέρω εργάσθηκαν από 1-4-2005 έως 17-6-2005 για τις ανάγκες του κέντρου χωρίς να πληρωθούν και χωρίς να υπογραφεί καμία σύμβαση.
          Αυτά τα γνωρίζουμε από δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ το οποίο και σας επισυνάπτουμε….
          Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ θέλοντας να προστατέψει τους πολίτες του θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για τον εντοπισμό και του νέου υπευθύνου ύλης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΛΙΝΑΡΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.


                          ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ
                           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ


                            ΜΑΝΩΛΗΣ Ι.ΝΙΚΟΛΑΟΣ


5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Здравейте!
    Имате нужда от финансиране за вашия дом, за вашия бизнес, за покупка на кола, за закупуване на мотоциклет, за да създадете ваша собствена бизнес, за вашите лични нужди повече съмнение. Кредит се връща в срок от 12 до 300 месеца в зависимост от размера на кредита (3000 евро до 10.000.000 евро) и срок на погасяване. номинална лихва от 2% до 5 % в зависимост от размера на вашия заем. Моля, задайте вашите искания за кредит точната сума, която искате и датата на падежа по ваш избор. За всяка заявка, моля, пишете ми директно на адрес
    E-mail по-долу: mutuelcreditplus@gmail.com
    E-mail по-долу: mutuelcreditplus@gmail.com
    Благодаря ви

    ΑπάντησηΔιαγραφή