Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για email
προς Εμένα
Καλημέρα και καλή χρονιά.

Θα ήθελα να στέλνω κάποιες πληροφορίες για να ξεβρομίσει αυτός ο δημοσιογραφικός χώρος επιτέλους.

ο κοπρίτης όπως τον αποκαλείτε και είναι , έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο ράδιο Eύβοια και τους συνεργάτες του. Ο λόγος που σταμάτησε τις μεταδόσεις είναι επειδή κάποια στιγμή η συνεργάτιδα του σταθμού και σύντροφος του Ζώμα είχε μάθει πως ο κοπρίτης τα έπαιρνε τα χαρτζιλίκια του από παράγοντες κ όταν έβγαινε στον αέρα έλεγε ότι ήθελε . Στη συνέχεια επειδή η συνεργάτιδα πάτησε πόδι και είπε πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί ,ο κοπρίτης άρχισε να της κάνει πόλεμο, να τη βγάζει τρελή ,ότι φτιάχνει ιστορίες με το μυαλό της.

Η μεγαλύτερη ζημιά έγινε από τη βλαχοσυκια. 
Η βλαχοσυκια είχε πάει κάποιους χορηγούς στο σταθμό όπου δεν είχαν πληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Έτσι η συνεργάτιδα πήγε σε όλους όσους χρωστούσαν και όλοι της έλεγαν πως τα χρήματα τα είχε πάρει η βλαχοσυκια. Όταν πήγε και το είπε στο Ζωμα αυτός ο άνθρωπος τρελάθηκε και φώναζε σε βλαχοσυκια κ κοπρίτη να φέρουν τα χρήματα από τους χορηγούς. Η βλαχοσυκια επειδή μισούσε τη συνεργάτιδα και ήθελε να τη βγάλει κ αυτός με τη σειρά του τρελή σχεδίασε και της έκανε 2 απίστευτα πράγματα . Πρώτον του είχε δώσει κάποια τιμολόγια τα οποία από ένα πόσο 2000 ευρώ που έπρεπε να πάρει πίρε μόνο τα 1400 τα 600 έκαναν φτερά και δεύτερον δημιούργησε τέτοια κατάσταση που η συνεργάτιδα του Ζωμα άρχισε να χρεώνεται ποσά για τα οποία δεν έπρεπε να χρεωθεί.

η βλαχοσυκια επίσης μετά από όλα αυτά προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως είναι αθώα περιστερά και πως δεν φταίει αυτός. 

Αυτά προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου