Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Επίθεση στον προπονητή της Πεύκης, έκλαιγαν οι παίκτες

Επίθεση στον προπονητή της Πεύκης, έκλαιγαν οι παίκτες
Απίστευτες καταστάσεις έζησαν χθες το απόγευμα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Μελισσουργού για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ατρόμητου Πειραιά με την Πεύκη. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 0-0, άγνωστοι μπήκαν στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας και την «έπεσαν» στους ανθρώπους της Πεύκης.

Θύματα της άνανδρης αυτής επίθεσης έπεσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως ο Πέτρος Δημητρίου. Ο τεχνικός της Πεύκης δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά από τρεις ανθρώπους... αγνώστου ταυτότητας, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αιμόφυρτος. Αμεσα κλήθηκε ένα ασθενοφόρο και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Ο Κώστας Δράμπαλης, ο γκολκίπερ της Πεύκης, έκοψε το χέρι του και έκανε ράμματα, ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές έβαλαν τα κλάματα τη στιγμή του ξύλου! Οπως ήταν λογικό, η ομάδα των βορείων προαστίων αρνήθηκε να βγει στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος και άπαντες μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταθέσουν τα συμβάντα. Οι άνθρωποι της Πεύκης κατήγγειλαν παρουσία ατόμων εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, χωρίς να έχουν καμία δικαιοδοσία.

Το φύλλο αγώνα, όμως, έκλεισε με δική της υπαιτιότητα. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Δημητρόπουλος από την Αρκαδία, η ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά δεν φέρει καμία ευθύνη για τα γεγονότα.
Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα: «Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έπειτα από ενημέρωση του εκπροσώπου της φιλοξενούμενης ομάδας, πληροφορήθηκα ότι έχει τραυματιστεί ο προπονητής κ. Δημητρίου και δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο, καθώς και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Δράμπαλης Κωνσταντίνος, που έσκισε το χέρι του.
Αφού κάλεσα τους αρχηγούς και τους αντίστοιχους εκπροσώπους των δύο ομάδων, τους ρώτησα αν μπορεί ο αγώνας να συνεχιστεί κανονικά. Ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας μου είπε ότι φοβούνται να εισέλθουν στον αγωνιστικόχώρο για τη σωματική τους ακεραιότητα, διότι στην ανάπαυλα δέχθηκαν επίθεση από άτομα αγνώστου ταυτότητας, που δεν ήταν γραμμένα στο φύλλο αγώνος και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να συνεχίσουν. Τόνισε ότι δεν μπορούν παρότι ο διοικητής ενημέρωσε ότι θα προσπαθήσει να περιφρουρήσει τον χώρο των αποδυτηρίων.
Μετά από αυτό βγήκα στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β' ημιχρόνου, όπου βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας. Αφού περίμενα εύλογο χρονικό διάστημα 20 λεπτών στο κέντρο του γηπέδου, διέκοψα οριστικά τον αγώνα. Τη στιγμή της οριστικής διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 0-0».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου