Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Nikos Nikos nn9476@gmail.com


προς Εμένα
καλημερα, ειμαι απο τους πιο φανατικους αναγνωστες σας . ελπιζω να μη κατηγορηθω γιαυτο απο το νομο . καπου μας εχετε κουρασει κα εσεις και ο παπαγαλος οπως λετε . δε μας ενδιαφερει σε τοσο μεγαλο βαθμο τουλαχιστον ποιος θα παρει τη καρεκλα ποιος θα διορισει τους δικους του ποιος προπονητης θα παιρνει  αργομισθια απο την επο ποιος θα φαει με χρυσα κουταλια ποιος τελοσπαντων θα κερδισει τη μαχη των εντυπωσεων στο ιντερνετ . αυτο που ενδιαφερει τον κοσμο ειναι το ποδοσφαιρο . πηρατε ειδηση οτι αποχωρησε η Κυμη απο το πρωταθλημα της Γ εθνικης και περασε στα ψιλα γραμματα ; αντιληφθηκατε τι εγινε και τι επαθε το ευβοικο ποδοσφαιρο ; το εχετε καταλαβει και εσεις και ολοι σας ; κανενας δε παραιτηθηκε κανενας δεν ειπε εστω και μια κουβεντα . το ξερετε οτι του χρονου η ευβοια θα εχει μονο μια ομαδα σε εθνικη κατηγορια και αυτη αμα αντεξει το οικονομικο ; σε αλλα θεματα θα πρεπει να δωσετε μεγαλυτερη βαρυτητα και οχι αυτα που προτασσεται . τι να το κανω εγω αμα ευημερουν πεντε ανθρωποι και δυο τρεις δικοι τους προπονητες και αλλο δεκα δικοι τους οταν φυτοζωει ολοκληρο το ευβοικο ποδοσφαιρο τα γηπεδα ειναι αδεια δεν υπαρχουνε οικονομικοι ποροι δεν υπαρχουνε γηπεδικες εγκαταστασεις και ειναι ολα βαλτωμενα με ομαδες επιπεδου τοπικου πρωταθληματος ; για ποιο ευβοικο ποδοσφαιρο μιλαμε ; οι εκλογες μας μαραναν ; αυτες ειναι το προβλημα μας ; ποιοι θα τις κερδισουνε ; μας ειναι αδιαφορο . λυσεις χρειαζονται .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλε θα μπορούσε η Εύβοια να έχει δύο ομάδες στη Γ! κατηγορία αλλά αν θυμάσαι, όταν χρειάστηκε κάποια βοήθεια ο Α.Ο. Χαλκίς, δεν την βρήκε από την ομάδα της Κύμης και από αυτούς που υπονοείς πως πρέπει να παραιτηθούν.
Μάλλον ζητάς ευθύνες για την κατάντια του ευβοϊκού ποδοσφαίρου από λάθος άτομα. 
Εκτός και το αναφέρεις σε μας για να το μεταφέρουμε σε όλους τους αποδέκτες, πράγμα που θα κάνουμε αναρτώντας το μήνυμα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου