Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ



Διαβάζοντας εκτενέστερα τις προγραμματικές δηλώσεις, βλέπουμε πως οι κύριοι, στα οικονομικά, ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα βελτιώσουν τα έσοδα της Ένωσης.
Ούτε λόγος για υπερβολικά ενοίκια, ούτε για μείωση του υπεράριθμου προσωπικού και φυσικά ούτε λόγος για μείωση των ποινών και των προστίμων.

Αντίθετα κάνουν λόγο για το πως θα βελτιώσουν τις εισπράξεις απ' αυτά.
Ψάχνουν δηλαδή τρόπο, πως θα υποχρεώσουν τους παράγοντες, να πληρώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Κύριοι εσείς που δεν ήσασταν ικανοί να ολοκληρώσετε το Ενωσιακό, αν δεν είχατε "βοήθειες" και δέκα χρόνια δεν κάνατε ούτε μια συντήρηση,.προσπαθείτε να μας παραμυθιάσετε πως τώρα θα αξιοποιήσετε "το Σπίτι της Ένωσης".
Κοιτάξτε ν' αλλάξετε καμία λάμπα και κανένα πυλώνα πριν σας πλακώσει και αφήστε τα όνειρα.
Μας μιλάτε για υποδομές εσείς που φροντίσατε, τα πρωταθλήματα, να διεξάγονται με ιδιωτικές ακαδημίες, αδιαφορώντας για το γνήσιο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον αγώνα που κάνουν κάποιοι ρομαντικοί, ακόμα, παράγοντες.
Για την υγεία τι να πούμε.
Εσείς που ενταχθήκατε σε πιλοτικό πρόγραμμα με την κάρτα υγείας και σας δόθηκαν δωρεάν μηχανήματα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία τα έχετε και σκουριάζουν σε αποθήκες, θέλετε να πιστέψουν οι παράγοντες, πως ενδιαφέρεστε για την υγεία των αθλητών.
Εσείς που αφήνετε να διεξάγονται αγώνες χωρίς γιατρούς και χωρίς επιπτώσεις για τις ομάδες που το κάνουν κατ' επανάληψη.
Την επικοινωνία γιατί την αναφέρετε;
Εσείς δεν αναρτήσατε το τροποποιημένο καταστατικό, για το οποίο δεν γνωρίζει κανένας πως έγινε και μας μιλάτε για ενημέρωση των παραγόντων.
Τώρα για τον θεσμό του Super Cup μάλλον πρόκειται για κρύο ανέκδοτο.
Στους τελευταίους δυο τελικούς κυπέλλου έπεσε το ξύλο της αρκούδας.
Στο περσινό μπαράζ ανόδου, για την Γ! Εθνική κατηγορία, γίναμε πανελλαδικά ρεζίλι.
Η αδιαφορία τον παραγόντων για την λαχειοφόρο ξεπερνά τα όρια.
Και σεις μας μιλάτε για φιλανθρωπικούς αγώνες και για γιορτή του ποδοσφαίρου....
Κύριοι, οι προγραμματικές σας δηλώσεις, είναι κούφια λόγια του αέρα, που έγιναν απλά για να πείτε κάτι, επειδή από έργα τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχετε κάνει τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου