Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ξεφτιλισμενοι

Διαβάζουμε τις ανακοινώσεις, που βγάζουν κάποιοι δήθεν δημοσιογράφοι, για την απόφαση της διοίκησης του Α.Ο. Χαλκίς, ως αναφορά τις τιμές των εισιτηρίων και πραγματικά γελάμε.
Όταν γίνετε μια προσπάθεια πραγματικής επιβίωσης για μια ομάδα, πρέπει να δεχόμαστε και κάποιες αποφάσεις, όσο και να μη μας αρέσουν, προκειμένου να βοηθηθεί η ομάδα.

Δεν μπορεί κάποιοι να θέλουν να ασκούν μόνιμα κριτική, επικαλούμενοι την δήθεν αγάπη τους για την ομάδα και όταν έρχεται η ώρα....."τα δικά μας δικά μας...και τα δικά σας δικά μας".
Όποιος αγαπάει την ομάδα, σ' αυτή την δύσκολη στιγμή, θα πληρώσει και διπλό εισιτήριο αν χρειαστεί.
Ποιοι είστε εσείς, Κοπρίτη και Σόουμαν, που έχετε τόσες άκρες και επικοινωνήσατε με την Ε.Π.Ο. για να μάθετε τι ισχύει και τι όχι.
Και γιατί μπήκατε στον κόπο να πάρετε τηλέφωνο στην Ε.Π.Ο. και δεν ρωτούσατε τον πρόεδρο, που τα γνωρίζει αυτά, να σας πει;
Ή μήπως αυτόν ρωτήσατε και σας είπε αυτά που γράφετε και ντρέπεστε να το πείτε και σεις και αυτός;
Και αν δεν ισχύει κάτι, πιο είναι το πρόβλημα;
Αν θα πληρώσουν τα παιδιά εισιτήριο.
Να είστε σίγουροι πως τα παιδάκια θα δουν δωρεάν τον αγώνα.
Αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι αν θα πληρώσετε εσείς.
Πόσες φορές Κοπρίτη και Σόουμαν έχετε πληρώσει εισιτήριο για να ενισχύσετε την ομάδα;
Ποτέ.
Έχετε μάθει, όχι μόνο στο τσάμπα αλλά και να απομυζείτε ότι μπορείτε.
Κύριε Γκάβαλη, κύριε Μάδαρε, προστατέψτε  την ομάδα από αυτά τα παράσιτα, που απειλούν την ιστορία της και ήδη αποτελούν κόκκινο πανί για τους φιλάθλους και δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει η παρουσία τους στο γήπεδο.
Φέτος, που η μέχρι τώρα χορηγός ομάδα τους "πτώχευσε", προσπαθούν, να σας αναγκάσουν με τον γνωστό τρόπο τους, να τους βγάλετε μηνιάτικο και τότε θα γράφουν τα καλύτερα για όλους.

Υ.Γ. Αλήθεια, μήπως οι παράγοντες της Χαλκίδας πρέπει να επικοινωνήσουν με την Ε.Π.Ο. και να ρωτήσουν αν, στις συνεντεύξεις τύπου της ομάδας, μπορεί να παραβρίσκονται άτομα χωρίς πιστοποίηση και χωρίς δημοσιογραφική ταυτότητα  ή μόνο πραγματικοί δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου