Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Α.Ο. Χαλκίς (2-1)



Δεν κατάφερε η ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του πολύ δυνατού Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ηττήθηκε με σκορ 2-1.
Οι παίχτες του Παναγιώτη Τοκπασίδη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας αρκετά προβλήματα στο πρώτο 10λεπτο όπου ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είχε την υπεροχή και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει με τον Παυλίδη στο 7' μετά από μία στημένη φάση.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς είχαν τον έλεγχο καθόλη την διάρκεια του αγώνα και προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να παραμένει στο 1-0, ενώ ο Α.Ο. Χαλκίς είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με σουτ του Ναουμίδη στο 12', με κεφαλιά του Ναουμίδη στο 14' και με ανεπανάληπτο τετ α τετ του Γκαράνη στο 30'!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και πιέζοντας ψηλά συνεχώς την ομάδα του Αχιλλέα. Παρόλα αυτά, σε μία αντεπίθεση των παιχτών της Νεοκαισάρειας, ο Παυλίδης βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση και έκανε από κοντά το 2-0 στο 60'.
Στο 63' ήταν η σειρά των παιχτών του Α.Ο. Χαλκίς να αντιδράσουν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και 2 κεφαλιές πάσες των παιχτών μας ο Τσαλμάς με βολέ μείωσε το σκορ σε 2-1.
Στο 66' δημιουργήθηκε μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Α.Ο. Χαλκίς όταν οι Ταυταρίδης, Γκαράνης και Τσαλμάς δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, ενώ η συνέχεια του αγώνα ήταν για γερά νεύρα αφού ο ρυθμός ήταν εξαντλητικός για τις 2 ομάδες με την μπάλα να κινείται πάνω κάτω.
Στο 85' ο Κωνσταντάγκας πήρε την μπάλα σε πλεονεκτική θέση και λίγα εκατοστά πριν να μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό των γηπεδούχων. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έμεινε με 10 παίχτες για τα υπόλοιπα ελάχιστα λεπτά του αγώνα, ενώ το φάουλ που είχε κερδίσει ο Α.Ο. Χαλκίς και εκτέλεσε ο Ευσταθίου δεν βρήκε στόχο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση παρά το άσχημο τελικό αποτέλεσμα και είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τον πολύ δυνατό αντίπαλο και έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου