Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο. Χαλκίς - Ρήγας Φεραίος (2-1)

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, η οποία συνοδεύτηκε από μία εμφάνιση με ψυχή και πολύ πάθος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η ομάδα μας, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Παναγιώτη Τοκπασίδη, ήταν η πιο δραστήρια καθόλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά χρειάστηκε την βοήθεια του Αλέξανδρου Βαλκάνου, σκόρερ και των 2 τερμάτων για να πάρει την νίκη.

Στο 7' και στο 25' ο Αυλωνίτης πήρε τις κεφαλιές μετά από εκτελέσεις κόρνερ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 27' ο Τσουμπέκος κατάφερε και σταμάτησε την προσπάθεια για γκόλ του Τσαλμά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Α.Ο. Χαλκίς χάθηκε στο 38' όταν ο Γκιόκας αστόχησε εξ επαφής σε άδειο τέρμα στέλοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς να έχει την υπεροχή,αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Ρήγα Φεραίου συνέχισε να αμύνεται σωστά και να επιχειρεί να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις, όπου σε μία από αυτές, στο 57' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Γκίκα μέσα από την περιοχή.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τον Ρήγα Φεραίο στα καρέ του και "βομβαρδίζοντας" την αντίπαλη εστία συνεχώς.

Στο 71' σε ανατροπή του Γκαράνη από τον Ζενούνι μέσα στην περιοχή, ο Α.Ο. Χαλκίς κέρδισε πέναλτι και ο Βαλκάνος ευστοχώντας από τα 11 μέτρα έφερε το ματς στα ίσα (1-1).
Στο 75' η ομάδα μας έκανε την ολική ανατροπή πετυχαίνοντας και άλλο γκολ από «στημένη» φάση. Σκόρερ και πάλι ο Βαλκάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε πολλές εντάσεις και πολλά φάουλ από τις 2 ομάδες, με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 93' μετά από στημένη φάση και εξ' επαφής άστοχο σουτ.
Ο Ρήγας Φεράιος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζή με δεύτερη κίτρινη στο 93'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νεοφυτιάδης της ΕΠΣ Κορινθίας με βοηθούς τους κ.κ. Μπετσόγλου και Παπανικολάου.
ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αραμπάς, Κηρύκος (62' Κωνσταντάγκας), Αυλωνίτης, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (82' Μπαλαμπάνης), Τσαλμάς (92' Ευσταθίου), Γκαράνης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης (82' Τσουκάλης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Μπακάλης (66' Ζενούνι), Χατζής, Γκίκα (86' Ρηγίνος), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου