Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ 0-0



Μετά από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με πολύ πάθος και από τις 2 ομάδες και με καταρρακτώδη βροχή ανά διαστήματα, ο Α.Ο. Χαλκίς ήρθε ισόπαλος με τον Αχιλλέα Δομοκού με σκορ 0-0.
Ο Α.Ο. Χαλκίς δεν είχε στην διάθεση του τον Μάριο Σέγκο, ο οποίος στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις και αναγκαστικά έμεινε εκτός 18άδας. Την θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Τσουπεής.
Η ομάδα μας, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Παναγιώτη Τοκπασίδη, ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.
Στα πρώτα 10 λεπτά ο Βαλκάνος δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτικές θέσεις, ενώ στο 15' ο Ναουμίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 21' από εξαιρετική ενέργεια του Τσαλμά, ο Βαλκάνος προσπάθησε να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 24' μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Κωνσταντάγκα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Δομοκού.

Η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού αντέδρασε και είχε δοκάρι στο 41', ενώ η ομάδα μας έχασε ακόμη μία εξαιρετική ευκαιρία με τον Τσαλμά, ο οποίος αστόχησε εξ επαφής στο 45'.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να πάρει τους 3 βαθμούς και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 50' με τον Βαλκάνο και στο 55' με τον Κωνσταντάγκα. Στο 61' η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσατσαρώνη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ο Τσουπεής αστόχησε από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Από το 82' και μετά ο Α.Ο. Χαλκίς είχε "κατασκηνώσει" στην εστία των γηπεδούχων σουτάροντας προς την εστία και αναγκάζοντας τους αμυντικούς του Αχιλλέα Δομοκού να διώχνουν την μπάλα συνεχώς.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ομάδα του Δομοκού επιχείρησε να κλέψει το παιχνίδι, αλλά ο Ντουμάνης ήταν εξαιρετικός και δεν επέτρεψε στον επιθετικό του Αχιλλέα να σκοράρει.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, αφήνοντας μία πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές μας, λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης που πραγματοποίησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου