Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Α.Ο. ΚΥΜΗΣ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ(1-0)



Δεν κατάφερε η ομάδα μας να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. Κύμης, στο δημοτικό γήπεδο της Κύμης και ηττήθηκε με σκορ 1-0.
Οι ποδοσφαιριστές του προπονητή μας Παναγιώτη Τοκπασίδη μπήκαν δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο, πήραν τον έλεγχο του κέντρου και άρχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους και στο 5' είχαν την πρώτη καλή στιγμή σε εκτέλεση κόρνερ του Γκαράνη να διώχνει ο Πάππος με γροθιές.
Στο 12' ο Σέγκος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε το τοίχος και πήρε κατεύθυνση το δίχτυα αλλά οι αμυντικοί της Κύμης έδιωξαν.
Ένα λεπτό αργότερα ο Τσομπάνης επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Ντουμάνης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 25' ο Ευσταθίου εκτέλεσε φάουλ και ο Σέγκος δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι δεν κατάφερε να πιάσει κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μέτα το εικοσάλεπτο η Κύμη ισορρόπησε τον αγώνα και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους παίχθηκε παιχνίδι κέντρου. Με το 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και μόλις στο 46' να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουρούς που πλάσαρε σε τέτ-α-τέτ τον Ντουμάνη, ο οποίος όμως έδιωξε εντυπωσιακά σώζοντας την Χαλκίδα.

Στο 59' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Ευσταθίου έχασε την μπάλα από τον Μπουρού που μπήκε από πλάγια ανενόχλητος έφθασε μέχρι το ύψος της μικρής πάσαρε στον αμαρκάριστο Μήτρου που την έσπρωξε στα δίχτυα 1-0.
Μετά το γκολ που δέχθηκε η Χαλκίδα προσπάθησε να πιέσει αλλά το άγχος δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει καλό παιχνίδι και προσπαθούσε με μακρινές σέντρες να βάλει την μπάλα στην περιοχή της Κύμης όπου Καρατζάς, Τσικτσίρης και Πασκούλεφ ήταν απροσπέλαστοι.
 
Μοναδική καλή στιγμή για την Χαλκίδα το 79' όταν ο Ταυταρίδης έπιασε δυνατό σουτ και ο Πάππος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
 
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΑΟ Κύμης νικητή, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την συνέχεια για την ομάδα μας.
ΑΟ Κύμης : Βαγγέλης Ντόβολης
Πάπος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Φλιούκας, Δήμου, Μπουρούς, (80' Φαρούκ), Τσομπάνης ( 69' Ανέστης), Γεωργουδάκης ( 46' Μήτρου).
ΑΟ ΧαλκίςΠαναγιώτης Τοκπασίδης
Ντουμάνης, Κοροβέσης ( 72'Κωσταντάγκας), Τσατσαρώνης, Ναουμίδης, Τσουπεής ( 80' Νικολάου), Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Τσαλμάς, Σέγκος, Γκαράνης.
Πηγή: Eviagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου