Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ο ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ" ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2014

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση της Προποντίδας με την οποία κάνει λόγο για παράνομη τροποποίηση καταστατικού στη γενική συνέλευση της ΕΠΣΕ, που έλαβε χώρα στις 3/9/2012.
Η ΕΠΣΕ πριν λίγες ημέρες ανάρτησε στην ιστοσελίδα της το τροποποιημένο καταστατικό, την νομιμότητα του οποίου αμφισβητεί ο ισχυρός άνδρας της Προποντίδας Μπάμπης Κουσκούτης, ο οποίος μάλιστα στην παρακάτω ανακοίνωση, καταλήγει τονίζοντας ότι η διοίκηση της ΕΠΣΕ, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Με μεγάλη έκπληξη και απορία, διαπιστώσαμε ότι την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014, αναρτήθηκε στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της Ε.Π.Σ. Εύβοιας, ένα φερόμενο ως  πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της 3ης Σεπτεμβρίου 2012!!!
Ειλικρινά, δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε, για αυτή την πανικόβλητη ενέργειά σας.
Πέραν του γεγονότος ότι προσπαθείτε με την ενέργειά σας αυτή, να εμφανίσετε ότι σε εκείνη τη Γενική Συνέλευση -της 3-9-2012-, ελήφθη(!!!) και μάλιστα ομόφωνα(!!!) απόφαση για τροποποίηση του Καταστατικού, ενώ όπως γνωρίζετε και όπως ομολόγησε ο κ. Πρόεδρος στη πρόσφατη Γ.Σ. της Ένωσης της 14 -7-2014, τέτοια απόφαση δεν υπήρξε (αφού τα σωματεία αντέδρασαν τότε και το θέμα δεν συζητήθηκε), ειλικρινά μένουμε έκπληκτοι από τον πανικό που σας διακατέχει.
Έχουμε κάποια ερωτήματα και κάποιες απορίες, για τα οποία βεβαίως δεν περιμένουμε απάντηση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να σας τα θέσουμε, όπως και σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ε.Π.Σ.Ε., αλλά και στο φίλαθλο κόσμο.
-Για ποιο λόγο, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ε.Π.Σ.Ε., προβαίνετε σε ανάρτηση  πρακτικού  Γ.Σ. στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης;
-Για ποιο λόγο προβαίνετε σε αυτή την ενέργεια, μετά πάροδο 2 ετών περίπου από τη Συνέλευση του 2012;
-Τι προσπαθείτε να αποκρύψετε, πέραν του γεγονότος ότι αναφέρετε ψευδώς, ότι ελήφθη απόφαση για τροποποίηση του Καταστατικού της Ένωσης;
-Ποιόν προσπαθείτε να πείσετε με αυτή τη πανικόβλητη ενέργεια σας;
Σίγουρα όχι τα σωματεία, που γνωρίζουν την αλήθεια. Προφανώς σε αυτούς που σας συμβούλεψαν να κάνετε αυτή την ενέργεια, δεν τους είπατε ότι 3 μέρες μετά την Γ.Σ. της 3-9-2012, δηλαδή την 6-9-2012 αναρτήσατε ανακοίνωση του Δ.Σ. με την οποία καλούσατε τα σωματεία να υποβάλλουν προτάσεις μέχρι 21-9-2012 για τροποποίηση του Καταστατικού.
Για δική σας πληροφόρηση, σας ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση, που αποδεικνύει περίτρανα, αυτό που όλοι γνωρίζουμε, ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση για τροποποίηση του Καταστατικού, είναι ακόμη και σήμερα αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ένωσης (μη κάνετε τον κόπο να την κατεβάσετε, γιατί και αντίγραφα έχουμε βγάλει και την φωτογραφίσαμε!!!).
Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Σύμβουλοι, ένα είναι βέβαιο, ότι με αυτή σας την ενέργεια, να δημοσιεύσετε ένα ψεύτικο πρακτικό, που παρουσιάσατε και στο Δικαστήριο, ομολογήσατε περίτρανα, ότι παραπλανήσατε το Δικαστήριο και τροποποιήσατε το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Ε., χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση.
Κύριε Πρόεδρε εμάς δεν μας πείσατε, απομένει να δούμε με ποιο τρόπο θα προσπαθήσετε να πείσετε και τους αρμόδιους, όταν θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για τις πράξεις σας αυτές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου