Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

"Τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ να επιληφθούν του βουλεύματος"



Να επιληφθούν τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ και να διερευνήσουν το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων σε σχέση με όσα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζητεί με επιστολή που εστάλη στα μέλη του ΔΣ της και στις Ενώσεις ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιάννης Σιγάλας.

Επίσης, εκφράζει την αντίθεσή της στην έλευση ξένου αρχιδιαιτητή.

 Η επιστολή βρισκόταν στους φακέλους των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ κατά τη συνεδρίαση της 30/7, όμως σε μια αποθέωση του πλουραλισμού και της πολυφωνίας ούτε καν συζητήθηκε.

Όπως επίσης καμία συζήτηση δεν έγινε για το βούλευμα που εκθέτει συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
 
Ακολουθεί η επιστολή της ΕΠΣ Κκυκλάδων:


 Προς την
     Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

     Κύριε Πρόεδρε
    
Εδώ και αρκετές ημέρες έχει δημοσιευθεί ένα Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, συνοδευόμενο από επίσημες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που αναφέρεται σε Ποδοσφαιρικούς Παράγοντες, στελέχη της ΕΠΟ και άλλους .

Επειδή τα αναφερόμενα στις συνομιλίες είναι ιδιαίτερα «σημαντικά», θα περιμέναμε να επιληφθούν άμεσα τα Πειθαρχικά Όργανα της Ομοσπονδίας και με την απαραίτητη Δικαστική συνδρομή να πράξουν αυτά που επιβάλλονται από τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους, διερευνώντας την όλη κατάσταση  .  Αντ’ αυτού παρατηρούμε μια χαρακτηριστική αδράνεια - απάθεια, που  θέλουμε να πιστεύουμε ότι οφείλεται στην θερινή ραστώνη και όχι σε κάτι άλλο .

Εάν όλα αυτά, κρίνετε ότι δεν αφορούν και δεν αγγίζουν την ΕΠΟ, θα πρέπει να μας το γνωρίσετε ώστε να μην προβληματιζόμαστε και ανησυχούμε και εμείς .

Πάντως εμένα θα με ενδιάφερε προσωπικά να μάθω ποιος Παράγοντας της Ομοσπονδίας «γλείφει» Πρόεδρο ΠΑΕ και τολμά να πιάνει το Καθαρό και Τίμιο Όνομά μου στο στόμα του .Θα περιμένουμε με αγωνία τις ενέργειές σας και των Οργάνων της Ομοσπονδίας .
Όσον αφορά το θέμα, που επανήλθε και ακούγεται, περί Ξένου Αρχιδιαιτητή, σας επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε πλήρως αντίθετοι σε μια τέτοια επιλογή, αφού αυτή θα είναι στην ουσία ομολογία ανικανότητας και όχι μόνο όλων των προσώπων που στελεχώνουν η μπορούν να στελεχώσουν την Επιτροπή Διαιτησίας της Ομοσπονδίας. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχουν Έλληνες ικανοί και έντιμοι, για να στελεχώσουν την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ και δεν θα πρέπει να απαξιωνόμαστε μόνοι μας και να απαξιώνουμε τα στελέχη μας, δημιουργώντας και ένα κακό προηγούμενο .   
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, επί των προαναφερθέντων θεμάτων .

Σύρος     16-7-2014

Ο  Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων

Γιάννης  Σιγάλας
ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου