Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ



Μετά την καρατόμηση της ομάδας του Ολυμπιακού Λίμνης στην δεκαετία του '80, σ' εκείνο το αλησμονήστου μνήμης αγώνα με το Αλιβέρι, με γκολ που δεν μπήκαν ποτέ αλλά μετρούσαν κανονικά, ήρθε το 2014 η ομάδα να καρατομηθεί ξανά.

Με μια δήθεν γνωμοδότηση της ΕΠΟ και κατά παράβαση του άρθρου 4 του ΚΑΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η Ένωση στερεί από την ομάδα την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία σε αγώνες μπαράζ όπως και δικαιούται, δίνοντας την θέση στην ομάδα Άρτεμις Αγίου Γεωργίου με το έτσι θέλω.
Κύριοι με πιο δικαίωμα προβήκατε σε τούτη την απόφαση ξεφτιλίζοντας την ιστορία των ομάδων και ισοπεδώνετε τις προσπάθειες που κάνουν κάποιοι ερασιτέχνες παράγοντες, ματώνοντας οικονομικά, για να υπάρχετε εσείς σαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.
Τόσο πολύ πια δεν θέλετε να ξεβολευτούν οι ομάδες των  ημετέρων Αλαφάκη(μέλος του ΔΣ) και Κουρκουμέλη(γραμματέας στην τελευταία Γενική Συνέλευση και μελλοντικός υποψήφιος).

Υ.Γ.1 Καλά αν ξέρατε πως στην Άρτεμις παίζουν τέσσερις παίκτες του Κουσκούτη θα το κάνατε αυτό;
Υ.Γ.2 Μετά και από αυτό μάλλον θα τελέσουμε την κηδεία του ΚΑΠ.
Υ.Γ.3 Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Λίμνης είναι έτοιμη να παραδώσει την σφραγίδα όπως και τότε.
Υ.Γ.4 Κύριε Κουρκουμέλη προσέξτε τι θα γράψετε στα πρακτικά γιατί ήδη έχει γίνει ακριβής απομαγνητοφώνηση του βίντεο της Γενικής Συνέλευσης και όπως γνωρίζεται αυτά που λέει τώρα ο κος πρόεδρος στην ανακοίνωσή του δεν συμβαδίζουν με αυτά που έλεγε τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου