Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ



Τηλεκατευθυνόμενο κοπρόσκυλο, η εμμονή σου να προσπαθείς να συκοφαντείς τον Δήμο Χαλκίδας, τον μοναδικό Δήμο που έχει κάνει ενέργειες και πήρε έστω και προσωρινές άδειες  λειτουργίας των γηπέδων του, έχει να κάνει καθαρά με προσπάθεια των αφεντικών σου να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους και να τα φορτώσουν όπου βρουν.

Ποιοι παρίσταναν τους υπεύθυνους των γηπέδων όλα αυτά τα χρόνια και στην ουσία δεν έκαναν τίποτα, μόνο και μόνο για να έχουν τις ομάδες δέσμιες των ορέξεων τους;
Ποιοι αλώνιζαν στα γήπεδα μόνο και μόνο για προσωπικό τους όφελος;
Μήπως πρέπει να αναζητήσουμε σ' αυτούς τις ευθύνες για την ακαταλληλότητα των γηπέδων;
Και το κακό είναι πως δεν λουφάζουν στη γωνία τους, αλλά προκαλούν και συνεχίζουν να σου δίνουν ανακρίβειες, τις οποίες γράφεις χωρίς καν να προσπαθείς να τις διασταυρώσεις, με αποτέλεσμα να δείχνεις άσχετος και βλάκας.
Γιατί δεν σου λέει ο γραμματέας πως οι αγώνες για τα σχολικά πρωταθλήματα διεξάγονται με ειδική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και δεν χρειάζονται άδεια από την Περιφέρεια.
Τηλεκατευθυνόμενο κοπρόσκυλο, πρόσεχε γιατί τα γεγονότα, πάρα πολύ σύντομα, θα διαψεύσουν και εσένα και το γραμματέα.......και μάλιστα πανηγυρικά.

Υ.Γ. Η Ένωση, εκτός από υπεύθυνους γηπέδων, διαθέτει και δημάρχους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε προσωρινή άδεια για τα γήπεδα του Δήμου τους.
Σ' αυτούς δεν σ' ακούσαμε να ρίχνεις καμία ευθύνη.
Γιατί άραγε;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου