Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ



Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σημερινή παράδοση των περίφημων και αστείων φαρμακείων, θα βρίσκονται διακριτικά στο χώρο, άνθρωποι της αντιπολίτευσης, για να ελέγχουν μήπως σ' αυτά υπάρχει μέσα και κανένα σταυρωμένο ψηφοδέλτιο.

Υ.Γ.1. Αλήθεια γιατί στην πρόσκληση παρακαλούν για την παρουσία των προέδρων και των γραμματέων όταν στο ίδιο έγγραφο τους υποχρεώνουν και τους επιβάλλουν την παρουσία τους;
Κύριε γραμματέα η εποχή του "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" έχει περάσει......εκτός και δεν είστε καλός στην γραμματική και στην σύνταξη εγγράφων οπότε δικαιολογείται το λάθος.
Υ.Γ.2. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν θα πάρουμε μηνύματα από παράγοντες, που θα "κλαίνε" για την βενζίνα που θα κάψουν, αφού οι αποστάσεις είναι κοντινές.
Υ.Γ.3. Αληθεύει πως από δω και πέρα,  απαραίτητη προϋπόθεση, για να γίνεται κάποιος παράγοντας, είναι να διαθέτει πτυχίο νοσηλευτικής, για να μπορεί να δίνει τις πρώτες βοήθειες, σε περίπτωση που συμβεί κάτι μια και η Ένωση αδιαφορεί προκλητικά και επιδεικτικά για την παρουσία γιατρών στα γήπεδα και κατ' επέκταση για την ασφάλεια των παικτών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου