Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ



Φίλε παπαγάλε και συνοδοιπόρε στην κάθαρση του ποδοσφαίρου, μακριά από μας τα κοπρόσκυλα, θέλουμε αρκετές μέρες να σου γράψουμε πως έχεις κάνει "φάουλ".
Στην αναφορά σου στους Ολύμπιους θεούς, ενώ εμείς γράψαμε όνομα, φοβάσαι και εσύ και οι εντολείς σου να προφέρετε ή να γράψετε το όνομα του Δία.
Γιατί δεν το γράφετε;
Σας φοβίζει τόσο πολύ;
Κάνεις το λάθος και αναφέρεσαι στην Ήρα.
Η Ήρα όπως γνωρίζεις είναι η γυναίκα του Δία.

Είναι το λιγότερο άνανδρο και ανήθικο να προσπαθείς και συ και αυτοί που στα λένε, να εμπλέξετε γυναίκες στην αντιπαράθεση των εκλογών.
Να ξέρεις και συ και αυτοί που στα δίνουν για να τα γράφεις, πως μπορούμε και εμείς να θίξουμε γυναίκες και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα.
Δεν το κάναμε όμως.
Θα μπορούσαμε να πούμε ποιος γράφει τους λόγους του μεγάλου, που δεν ξέρει να γράφει ούτε το όνομα του.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε ποια γυναίκα ξεφτιλίζεται επειδή ο άντρας της το "παίζει" βλαχογαμπρός στην πρωτεύουσα και τον κοροϊδεύουν οι πάντες.
Δεν γράφουμε, φίλε παπαγάλε, πως δεν ξέρεις ούτε συντακτικό, ούτε γραμματική και τα κείμενα στα γράφει η παπαγαλίνα.
Να ξέρεις φίλε παπαγάλε πως οι άντρες δεν φαίνονται από τα μπράτσα , αλλά από αυτά που κρύβουν στα παντελόνια τους και δεν τα βάζουν ποτέ με γυναίκες.

Υ.Γ. Να προσέχετε και συ και αυτοί που στα λένε να τα γράφεις, να μην εκνευρίσετε τον Αίολο και τον Άρη, γιατί τότε αλλοίμονο σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου