Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Ενόψει των εκλογών του Φεβρουαρίου (αν βεβαίως γίνουν , αφού θα υπάρξει μάλλον δικαστική διαμάχη) , άρχισαν οι μεθοδεύσεις και οι τακτικές που επικρατούν στην Ε.Π.Σ.. πάντα πριν τις εκλογές.
Επέδειξαν ισχύ καταστρατηγώντας τον Κ.Α.Π. με δύο αποφάσεις ικανοποίησαν έξι (6) Σωματεία και την έφεραν σε ένα (1) , τον ΠΙΣΣΩΝΑ μη ορίζοντας μπαράζ ανόδου.
Χρησιμοποιούν το site της  Ένωσης μόνο για δική τους προβολή και ειδικά του πρόεδρου.
Έβγαλαν  απειλητικές ανακοινώσεις (μέσω προέδρου) σε Μ.Μ.Ε. ,  αντί να παραιτηθούν  μετά το θέμα που προέκυψε με το πρακτικό Γ.Σ. της 3/9/2012.

Έριξαν έμμεσα την ευθύνη στην Διευθύντρια , αφού ο Γ. Γραμματέας υποστηρίζοντας ότι «φοράει παντελόνια»  στην πρόσφατη Γ.Σ. , ανέφερε ότι δεν ξέρει τίποτε για την τροποποίηση του καταστατικού , που σημαίνει ότι  δεν υπέγραψε  τα έγγραφα που στάλθηκαν στο Δικαστήριο με το επίμαχο πρακτικό  ο ίδιος αλλά  κάποιος τρίτος (οι υπογραφές αντιγράφων είναι με σφραγίδα και όχι πρωτότυπες).
Τώρα θα πρέπει η Διευθύντρια  να δώσει απάντηση στα Σωματεία που την έχουν τιμήσει για την προσφορά της σύντομα , αφού αυτή τήρησε τα πρόχειρα πρακτικά στην επίμαχη Γ.Σ. της 3/9/2012 και αυτή διαχειρίζεται την σφραγίδα με τις υπογραφές για την αλληλογραφία.
Παραιτήθηκε ο πρώην Γ. Γραμματέας και κάποιοι ακόμα στηρίζουν τους υπαιτίους και δεν παραιτούνται, ρισκάροντας τις θέσεις τους αναλαμβάνοντας ευθύνη για τα γενόμενα.
Φαντασθείτε να ανακοινώσει ο πρώην ότι οι δύο από τους τρεiς γραμματείς της Συνέλευση ήταν σε διακοπές τι έχει να γίνει.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα αν ο παράγοντας για μια ακόμα φορά υποκύψει  στην απαίτηση της εκλογής συνδυασμού που λειτουργεί για το συμφέρον δύο ατόμων και προσπάθησε με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις που έκανε (πρακτικό Γεν. Συνέλευση 2012) , να διατηρήσει το εκλογικό κόλπο που προβλέπει  υποχρεωτικά 11 σταυρούς για εκλογή 11 υποψηφίων και να μην γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τον χρόνο τέλεσης των εκλογών (αντί Ιούλιο γίνονται Φεβρουάριο).
Μη δεχθείτε το ΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟ ψηφοδέλτιο που θα σας δώσουν στις εκλογές (αν γίνουν) οι γνωστοί κύριοι υποτιμώντας την νοημοσύνη σας , εκμεταλλευόμενοι το πάθος για την ομάδα σας.
ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ και σας θέλουν για να κρατούν τις καρέκλες προς όφελός τους (Θέσεις σε επιτροπές , Δημόσιες σχέσεις , Ταξίδια  , έκτακτα έσοδα , κλπ).
Ψηφίστε όσους υποψηφίους θα είναι ανεξάρτητοι και όχι συνδυασμούς , για μια Ε.Π.Σ. που θα ακούγονται πολλές απόψεις και θα επικρατεί η σύνεση  των αποφάσεων.
Αυτοί έστω και σαν μειοψηφία θα πολεμήσουν για το δίκιο και το συμφέρον των Σωματείων.
Πρέπει να υπάρχει φωνή αντίδρασης απέναντι σ’ αυτούς που συστηματικά ευνοούνται και προωθούνται μέσα από την Ε.Π.Σ.
Η αντιπολίτευση είναι βασική προϋπόθεση  της αξιοπιστίας των αποφάσεων.                                                                                                                                                                                              
                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου