Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Παραίτηση Σταθόπουλου από Λίγκα και Παπακωνσταντίνου από επιτροπές


Αποτέλεσμα εικόνας για επο

Την παραίτησή του από την θέση του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο Δ.Σ της Super League, υπέβαλε το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, ειδικός σύμβουλος του προέδρου Γ.Γκιρτζίκη και πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αρης Σταθόπουλος.
Ο κ.Σταθόπουλος απουσίαζε από το Δ.Σ στις 21/04 καθώς επικαλέστηκε αυξημένες υποχρεώσεις και τη θέση του πήρε ο Μάνος Γαβριηλίδης.

Το δρόμο της παραίτησης από τις επιτροπές φέρεται να έχει πάρει και το μέλος του ΔΣ και αναπληρωτής πρόεδρος Ι. Παπακωνσταντίνου που παρότι βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ δεν παραστάθηκε στο ΔΣ. Ωστόσο η παραίτησή του δεν αναφέρθηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ ούτε πληρώθηκαν οι φερόμενες ως κενές θέσεις.
Οι Αρ. Σταθόπουλος και Ι. Παπακωνσταντίνου είναι μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ. Χρέη γραμματέα στο Δ.Σ εκτέλεσε για ακόμη μια φορά ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΟ, Χρήστος Υφαντής.

Διαβάστε ΕΔΩ την τελευταία σύνθεση των επιτροπών της ΕΠΟ
Στο Δ.Σ της ΕΠΟ αποφασίστηκε η τέλεση του τελικού κυπέλλου στις 17/05 στο ΟΑΚΑ και η ακύρωση του διαγωνισμού για εργασίες στα γήπεδα του Αγίου Κοσμά και στην περιοχή της Κατερίνης.
Όπως και στο προηγούμενο Δ.Σ έτσι και σε αυτό δεν έγινε αναφορά ούτε στις δικαστικές εξελίξεις σύμφωνα με τις οποίες στην ΕΠΟ συγκροτήθηκε και έδρασε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη αξιόποινων πράξεων στον χώρο του ποδοσφαίρου, ούτε στο νομοσχέδιο που κατέθεσε στην Βουλή ο Υφ. Αθλητισμού και περιέχει διατάξεις με τις οποίες η ομοσπονδία είναι αντίθετη.
Τα ζητήματα αυτά συζητούνται σε άλλες μικρότερες αίθουσες και με μικρότερο αριθμό ατόμων.
ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου