Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Cafe Μελίνα


Βγαίνοντας από το κτίριο 6, ο Ποκοπίκος κατευθύνθηκε μέσω περιπλεγμένης διαδρομής στο café Mελίνα. Εκεί τον περίμεναν ο ανήσυχος Δούρειος Ίππος και ο χωροφύλακας που λίγο νωρίτερα είχε επιχειρήσει με «πιρουέτες» να αποπροσανατολίσει τις κάμερες σχετικά με την πόρτα που θα επέλεγε για ν’ αποχωρήσει από το κτίριο 6.
Στην παρέα ήταν και άλλα δύο πρόσωπα – σύμβολα του «καφεστώτος». Ο Παλίρροιας και ο Εκ βαθέων οι οποίοι έγραψαν «χρυσές σελίδες» με τη δράση τους και τώρα περίμεναν βουτηγμένοι στην αγωνία, όσους επισκέφτηκαν το κτίριο 6 προκειμένου να μάθουν από πρώτο χέρι τι διημείφθη και τι κατηγορίες απαγγέλθηκαν στους συνεργάτες τους αφού και οι ίδιοι θ' ακολουθήσουν την ίδια πορεία.
Οι παραπάνω που αποτέλεσαν την ηγετική ομάδα της περιόδου 2012 – 2014 και λειτουργούσαν oργανωμένα, έσμιξαν, όπως πριν λίγο καιρό έσμιγαν στα γραφεία του πάρκου ασκώντας διοίκηση, δίνοντας εντολές και φροντίζοντας για την αναπαραγωγή της υφιστάμενης κυριαρχίας.
KOYIZ: Για ποιόν νεοεκλεγέντα δήμαρχο σε δήμο της νότιας Ελλάδας, που το τελευταίο διάστημα «αναβαθμίστηκε», ακούγεται ότι η επίσκεψη στο κτίριο 6 μπορεί να μετατραπεί σε «ατύχημα»;       

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου