Κυριακή 17 Μαΐου 2015

33


Η εβδομάδα των Παθών αρχίζει. Οι Πραιτοριανοί του πάρκου κλεισμένοι στα γραφεία τους συγκεντρώνουν το υλικό που θα παρουσιάσουν στις απολογίες τους. Μεταξύ σοβαρού και αστείου κάνουν λόγο για ενδεχόμενο προσωρινών κρατήσεων, όπως και οι αιρετοί συνεργάτες τους. Στο μεταξύ ουδείς από όσους αντιμετωπίζουν περιοριστικά μέτρα και έχουν θεσμικές θέσεις στο πάρκο φέρεται να έχει παραιτηθεί. Το σχέδιο «κρατάμε τις θέσεις στο πάρκο αλλά δεν μετέχουμε πουθενά» είναι προς το παρόν σε πλήρη εξέλιξη, με το Στυλό ή Θείο ή Παππού σ’ ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ πυγμής και αποφασιστικότητας να περιμένει από το κτ. 6 να του καθαρίσει το χώρο από τα "βαρίδια".
Και δεν είναι ο μόνος…
ΚΟΥΙΖ: Ποιος κάτοχος πακιστανικού αριθμού τηλεφώνου βρέθηκε στο πάρκο και διατράνωνε ότι αυτά που συμβαίνουν στην υπόθεση της «εγκληματικής» είναι σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης με στόχο «να μας διώξουν όλους από το ποδόσφαιρο»; H πληροφορία ότι αμέσως κλήθηκε ένας γιατρός... για το «γιατρό», ελέγχεται ως ανακριβής.
 ΥΓ. Όχι μόνο στο πάρκο αλλά πλέον και στην ηγεσία της Αστροναυτών προσεύχονται γονυπετείς ακόμα και… στα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, να τους απαλλάξει γρήγορα από τον Σιόρ. Ειδικά μετά την απαίτηση επιστροφής των 15 εκατομμυρίων ευρώ… 

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου