Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επιβλήθηκε στον Δούρο


Τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επέβαλε ο ανακριτής διαφθοράς έπειτα απόλογία άνω των τεσσάρων ωρών στο πρώην μέλους της ΚΕΔ και νυν παρατηρητή διαιτησίας Super League, Γ. Δούρο στον ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη, για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο.
Η απολογία του κ. Δούρου στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο είχε στιγμές έντασης, με τον παράγοντα της διαιτησίας να προσπαθεί να πείσει τον ανακριτή να μην του επιβάλει περιοριστικούς όρους, ώστε να μην επηρεαστεί η διαιτητική του συνέχεια και παρουσία ως παρατηρητής και εκπαιδευτής.
Ο κ. Δούρος είναι ο πρώτος από όσους θεωρούνται βάσει των κατηγορίων, μέλη της εγκλαματικής οργάνωσης, χωρίς να ανήκει στον ηγετικό - ιδρυτικό πυρήνα, που απολογήθηκε στον ανακριτή και οι περιοριστικοί όροι ενδέχεται να αποτελέσουν προκριμα για τους υπόλοιπους.
Στον Γ.Δούρο, φέρεται να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, Α.Κορέα και να αντιμετωπίζει κατηγορίες για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» την περίοδο που ήταν στην ΚΕΔ α) για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, δ) δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση
ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου