Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για e-mail
προς Εμένα
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στη διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς η είδηση ότι στο στάδιο θα διεξαχθεί την Κυριακή φιλικός αγώνας Ολυμπιακού Χαλκίδας-Θήβας.
Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και τελικά διεπιστώθη ότι όλα τα είχε κάνει ο διευθυντής του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. με τον συνεργάτη, τώρα τελευταία, της Προέδρου, ο οποίος απέχει από τα διοικητικά του Ολυμπιακού.
Οι κύριοι αυτοί, με την ενέργεια τους εξέθεσαν την διοίκηση του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. και την διοίκηση του Ολυμπιακού και αναστάτωσαν και τον Δήμαρχο, ο οποίος αναγκάστηκε να παρέμβει.
Βέβαια οι κύριοι αυτοί, έκαναν ότι έκαναν, για να μην γίνει αγώνας που είχε ορίσει η υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος για τα σχολεία, κα Μιτζιθίρη και είπαν ότι έχει κανονιστεί φιλικό την ίδια ημερομηνία.
Ξέρουν οι κύριοι αυτοί, αν  μάθει η κα Μιτζιθίρη για την ενέργεια τους, θα πρέπει να κρυφτούν στο κρησφύγετο του διευθυντή, το οποίο έχει κανονίσει να θωρακίσει;  

                   ένας φίλαθλος του Α.Ο. Χαλκίς


Υ. Γ. Κύριε Δήμαρχε, εσύ στο γραφείο σου, έχεις βάλει ειδικά μονωτικά ηχητικά υλικά, για να μην ακούνε οι απ' έξω;
Ο διευθυντής αφού έφτιαξε πολυτελέστατο γραφείο, φάτσα-κάρτα στη θάλασσα, φρόντισε και έβαλε.
Εκτός από το αυτοκίνητο και το κινητό που του διαθέτει η υπηρεσία (πράγματα για τα οποία έχεις δεχτεί μεγάλη επίθεση από την αντιπολίτευση, γι αυτές τις παροχές), κατάφερε την υπηρεσία να του διαθέσει και κονδύλι για να φτιάξει το γραφείο του και να το θωρακίσει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να ακούσει απ' έξω, αυτά που κανονίζει μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου