Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Δίωξη λόγω ΔΕΑΒ για τον τελικό κυπέλλου και σιγή για τη διαιτησία

Ημερομηνία: 17 Οκτωβρίου, 2013 00:03
Δίωξη λόγω ΔΕΑΒ για τον τελικό κυπέλλου και σιγή για τη διαιτησία
Αυτεπάγγελτη δίωξη, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο ΔΣ της ΕΠΟ της 16ης Οκτωβρίου, φέρεται να ασκήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα για τον περσινό τελικό κυπέλλου Ολυμπιακού-Αστέρα Τρίπολης, σε βάρος του προέδρου της ομοσπονδίας, με αφορμή το θέμα της ΔΕΑΒ.
Όπως είχε γράψει το SoccerPlus από τον περασμένο Ιούλιο, ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, πήρε κατάθεση από τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ στον τελικό, τον πρώην διαιτητή Γιώργο Βούλγαρη, ο οποίος του είπε ότι η ΕΠΟ δεν του επέτρεψε να έχει πρόσβαση στους χώρους των αποδυτηρίων του γηπέδου, παρότι ο ίδιος είχε εισαγγελική εντολή για να το κάνει.
Κάτι που φαίνεται ότι μέτρησε η γνώμη του εισαγγελέα, βάσει όσων πληροφορούμεθα ότι συνέβησαν και ελέχθησαν στο ΔΣ της ομοσπονδίας.
ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πριν από το ΔΣ της ΕΠΟ έλαβε χώρα το λεγόμενο άτυπο παρασυμβούλιο, στο οποίο με αφορμή την ειρωνική ανακοίνωση του μέλους του ΔΣ, Νίκου Προύντζου, για τον διαιτητή του διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκού-Αστέρα Τρίπολης, Ανδρέα Παππά, υπήρξε σαφής οδηγία προς τα μέλη του ΔΣ να σταματήσουν κάθε δημόσια τοποθέτηση που αφορά στη διαιτησία και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, να είναι ο μόνος που θα μιλάει δημόσια για θέματα διαιτησίας.
Ειπώθηκαν και άλλα, κάποια από αυτά σε υψηλούς τόνους.
ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ
Ως γνωστόν, η ΕΠΟ θέλει να κάνει προπονητήριο της Εθνικής την Παιανία και γι' αυτό βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Όπως ειπώθηκε στο χθεσινό ΔΣ, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει αγορά όπως επιθυμεί η ΕΠΟ ή ενοικίαση όπως επιθυμεί η πλευρά Βαρδινογιάννη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου