Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

"Goal" 08:56 17/10
Text SizeΜεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματαmail toΕκτυπώστε το Αρθρο

Ποια KGB; Ποια CIA; Ποια Mossad; Ο Σαρρής!!!

Ποια KGB; Ποια CIA; Ποια Mossad; Ο Σαρρής!!!
Η είδηση της επίθεσης που δέχτηκε από αγνώστους ο Θόδωρος Κουρίδης χρησιμοποιήθηκε για να στηθεί μία... φάκα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής εδώ και καιρό υποψιαζόταν έναν παράγοντα της ομοσπονδίας για το θέμα των διαρροών και με αφορμή το συμβάν της περασμένης Πέμπτης φέρεται να έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του.
Τι έκανε; Λέγεται ότι ενημέρωσε με σκόπιμες ανακρίβειες τους συνεργάτες του και μετά περίμενε να διαπιστώσει αν θα γίνει αναπαραγωγή της παραπληροφόρησης από συγκεκριμένο δημοσιογράφο ο οποίος βρίσκεται στη... μπούκα μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου. Οπέρ και εγένετο.
Κατόπιν αυτού ο Σαρρής φέρεται να προχώρησε σε συστάσεις προς τον συνεργάτη του χρεώνοντας του τη διαρροή. Κάτι δηλαδή που είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν, όμως δεν είχε τις αποδείξεις τότε για να αντιπαρέλθει την κατηγορηματική διάψευση του παράγοντα της ΕΠΟ.
Κατά τ' άλλα ο νομικός σύμβουλος Θόδωρος Κουρίδης κατέθεσε στη ΓΑΔΑ επί τέσσερις ώρες εξηγώντας πως οι δύο δράστες χειροδίκησαν εναντίον του έξω από το σπίτι του στο Κερατσίνι (εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητό του για να γλιτώσει) και διέφυγαν με μηχανή η οποία δεν είχε πινακίδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου