Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ερωτηματικά γεννά η στάση της ΕΠΟ στην επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ο Θ. Κουρίδης

Ημερομηνία: 14 Οκτωβρίου, 2013 17:43
Ερωτηματικά γεννά η στάση της ΕΠΟ στην επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ο Θ. Κουρίδης
Σιγή ιχθύος, που προκαλεί ερωτηματικά, τηρεί η ΕΠΟ έπειτα την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας και κατά πολλούς «σκιώδης πρόεδρός» της, Θεόδωρος Κουρίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε την περασμένη Πέμπτη (10/10) και ο κ. Κουρίδης κατάφερε να μπει γρήγορα στο αυτοκίνητό του και απέφυγε τα χειρότερα. Επίσης, φέρεται να πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το θύμα της επίθεσης δεν εθεάθη στις εξέδρες των επισήμων του Καραϊσκάκη στον αγώνα της Εθνική με τη Σλοβακία, όπως μας ενημέρωσαν πολλοί άνθρωποι της ΕΠΟ που επικοινώνησαν μαζί μας, ούτε κατά πληροφορίες σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η στάση της ΕΠΟ, διότι ενώ το θέμα της επίθεσης στον κ. Κουρίδη αναπαράγεται στο διαδίκτυο εδώ και τουλάχιστον ένα 24ωρο και έχει γίνει αναφορά και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων καναλιού πανελλήνιας εμβέλειας, δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα στο γεγονός, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την πρακτική της σε παρόμοια περιστατικά.
Από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν διαψεύδει την επίθεση στον κ. Κουρίδη, κάτι που όφειλε να κάνει εάν και εφόσον το γεγονός είναι ψευδές, η στάση της δύναται να ερμηνευθεί ως αποδοχή της ύπαρξης του γεγονότος και συνεπώς είναι απορίας άξιον γιατί δεν έχει ακόμη εκδώσει καταδίκη της επίθεσης, όπως έπραξε με την επίθεση που δέχτηκε το μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρης Καλύβας, στις 21 Αυγούστου του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου