Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εισαγγελική παρέμβαση για τις "χρυσές κάρτες" της ΕΠΟ



Το ενδιαφέρον των εισαγγελικών αρχών προκαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, η διαχείριση των οικονομικών της ΕΠΟ και ιδιαίτερα το θέμα των «χρυσών καρτών».
Τα δημοσιεύματα περί «χρυσών καρτών» που βρίσκονται στα χέρια αξιωματούχων της ομοσπονδίας αλλά και τα σχόλια για τη χρήση τους σε συνδυασμό με την επιστολή της ΕΠΣ Κιλκίς προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τις Ενώσεις, με την οποία ζητεί ενημέρωση για μια σειρά θεμάτων που άπτονται της οικονομικής διαχείρισης, αποτελούν το έναυσμα της εισαγγελικής παρέμβασης.
Ήδη έχει κληθεί να δώσει κατάθεση πρόσωπο που γνωρίζει λόγω θέσης τα οικονομικά στοιχεία, ενώ είναι πιθανόν να διερευνηθούν και παράπλευρα θέματα που αφορούν τη δράση υψηλόβαθμων στελεχών τα οποία φέρονται να σχετίζονται με εταιρείες που ενδέχεται στον τομέα της ειδικότητάς τους να έχουν προνομιακή αντιμετώπιση.
Υπενθυμίζεται ότι μια άλλη υπόθεση που άπτεται της οικονομικής διαχείρισης, το σκάνδαλο της «κάρτας υγείας», οδήγησε στην άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε 23 μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ από το 2005 έως το 2011, μεταξύ των οποίων και ο νέος πρόεδρος, για πρόκληση ζημίας στην περιουσία της ομοσπονδίας ύψους 29 εκάτ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου