Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣ κο ΔΗΜΑΡΧΟ



Φαίνεται πως η παρουσίαση των τιμολογίων που κάναμε και αφορούσαν την αγορά ιατρικού υλικού για τον εξοπλισμό των γηπέδων, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.
Δεν είναι λίγα τα μηνύματα που λαμβάνουμε και έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.για κάποιες "περίεργες" επιλογές, τα οποία ήμαστε υποχρεωμένοι να θίξουμε.
Κα Πρόεδρε, κε Διευθυντή, υπάρχουν πολλά παράπονα για τα δύο
σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από την Δημαρχία.
Προκαλείται το κοινό αίσθημα γιατί, εκτός του ότι τα έχετε μόνιμα παρκαρισμένα στην παραλία, σε ένα δρόμο που απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων, υπάρχουν αναφορές ότι τα χρησιμοποιείται, όχι μόνο για υπηρεσιακούς λόγους, αλλά και στις ιδιωτικές μετακινήσεις σας, ακόμα και τις απογευματινές ή βραδινές ώρες.
Βουίζουν οι ομάδες της πόλης επειδή, την προηγούμενη σεζόν, ανέλαβε ο Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. και πλήρωσε τα έξοδα του Ολυμπιακού Χαλκίδας στο Ενωσιακό, που ξεπερνούσαν κατά πολύ τις τρεις χιλιάδες ευρώ.
Γιατί το κάνατε αυτό;
Δεν υπήρχαν και άλλες ομάδες στο Δήμο που έχρηζαν οικονομικής βοήθειας και μάλιστα αγωνίζονταν σε μεγαλύτερη κατηγορία και με πολύ περισσότερα έξοδα;
Ποιος πήρε αυτή την απόφαση και για πιο λόγο;
Μήπως θέλατε να εξυπηρετήσετε γνωστό παράγοντα της ομάδας, φίλα προσκείμενο σε σας,  ο οποίος φέτος παραδίδει μαθήματα σε κάποιο "πάρκο" έναντι αμοιβής τριών χιλιάδων ευρώ το μάθημα.
Αλήθεια γιατί είναι τόσο ακριβό το μάθημα και γιατί το τιμολόγιο κόπηκε στο όνομα της κόρης του και όχι στον ίδιο;
Όσο αφορά τον διπλοτήγανο, που διαδίδει ότι εργάζεται και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, θα σας γράψουμε αυτούσιο το μήνυμα που λάβαμε: "Αυτός να δουλέψει τσάμπα. Αυτός που έκανε όλες τις δουλειές του Ενωσιακού με εργολάβο τον κουμπάρο του, με τον οποίο έκανε σύμβαση και για το κολυμβητήριο. Αυτός που ξεκίνησε με Ντούνια και συνεχίζει με Μπεκατώρο".
Μήπως κε Δήμαρχε οι άνθρωποι που ήταν απέναντι σου λίγους μήνες πριν και τους οποίους διατηρείς στις θέσεις που κατείχαν, εξακολουθούν να συνεργάζονται με τα ίδια άτομα όπως και πριν;
Κύριε Δήμαρχε μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου, παίρνοντας άμεσα αποφάσεις ακόμα και για αντικαταστάσεις ατόμων που σε εκθέτουν;
Κύριε Δήμαρχε, αν όλα αυτά ισχύουν, πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου