Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ



Τηλεκατευθυνόμενο κοπρόσκυλο, εσύ καλά κάνεις και γράφεις ότι σου δίνουν, αλλά καλά θα κάνουν, αυτοί που στα δίνουν, να σκέφτονται λίγο περισσότερο και να μην παρασύρονται σε λάθη.
Πρώτο: ο υπάλληλος της Ένωσης που "τρέχει", δεν είναι απαραίτητα να εργάζεται στα γραφεία.
Άλλωστε τα μαντρόσκυλα ανήκουν στους
εξωτερικούς συνεργάτες και μπορεί να είναι συνάδελφοι με αυτόν που κατηγορείς........
Δεύτερο: σύμφωνα με τις δικές σου εκτιμήσεις ο μεγάλος είχε μαζί του το 90% των σωματείων.
Πως αυτό έγινε τώρα 70%;
Μήπως άρχισαν οι διαρροές;
Τρίτο: καλά κάνεις και σου αρέσει η λουκουμόσκονη της Σύρου, αλλά για τον υποψήφιο εμπλεκόμενο σε εγκληματική οργάνωση, που περιμένουν όλοι να ακούσουν, δεν αναφέρεις τίποτα.

Υ.Γ.1. Τελικά θα θέλαμε να σ' ευχαριστήσουμε γιατί με αυτά που γράφεις μας δικαιώνεις.
Εμάς δεν μας νοιάζει, όταν συντάχθηκε και κατατέθηκε το κατάπτυστο καταστατικό, αν ήταν γραμματέας ο Κιούσης, ο οποίος παραιτήθηκε γι' αυτό ή ο Πίσχινας, ο οποίος στη τελευταία Γενική Συνέλευση δήλωσε ευθαρσώς πως δεν γνωρίζει τίποτα.
Μας ενδιαφέρει ότι με αυτά που γράφεις, κάποιος ή κάποιοι, παραδέχονται πως υπάρχει πρόβλημα και όταν και οι δύο γραμματείς αρνούνται την εμπλοκή τους σ' αυτό, τότε ας σκεφτεί ο καθένας ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω απ' αυτή την απάτη, όπως την είχε αποκαλέσει τότε ο κος Ρούσος....
Υ.Γ.2. Μπορεί, στην πρόσφατη προεκλογική σας συνάντηση, στα γραφεία της Ένωσης, να αποσυρθήκατε στο γραφείο της διευθύντριας, για περισσότερη ασφάλεια, όμως ο "κοριός" σας ακολουθεί παντού και μαρτυράει τα πάντα......  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου