Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Eνημερώστε τις ΕΠΣ για τις χρυσές κάρτες, τον Ντάλας και τον Ρανιέρι

Του Θάνου Μπλούνα
 
Διευκρινήσεις για τα οικονομικά της ΕΠΟ και τον χειρισμό διάφορων συναφών θεμάτων ζητεί με επιστολή που έστειλε στην ομοσπονδία και στις Ενώσεις η ΕΠΣ Κιλκίς και δημοσιεύει κατ’αποκλειστικότητα το Soccerplus.
 
Συγκεκριμένα βάσει του άρθρο 11 του καταστατικού η ΕΠΣ Κιλκίς, πρόεδρος της οποίας είναι ο Β. Χατζηαποστόλου, επιθυμεί η διοίκηση της ΕΠΟ να γνωστοποιήσει στα μέλη της τι θέσεις και τις ενέργειες για θέματα όπως οι πιστωτικές κάρτες, οι ιδιωτική ασφάλεια, η μισθοδοσία του Χιου Ντάλας και η αποζημίωση του Ρανιέρι.
 
Η επιστολή έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι Ενώσεις αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και θα πρέπει να έχουν ενημέρωση και ξεκάθαρη εικόνα για το πώς διαχειρίζεται η διοίκηση της ΕΠΟ τα οικονομικά της.
 
Η επιστολή της ΕΠΣ Κιλκίς:


"Υλοποιώντας τη δυνατότητα που μας παρέχει το άρθρο 11 του ισχύοντος καταστατικού μας, ασκούμε το δικαίωμα της πληροφόρησης από την Ομοσπονδία για ορισμένα θέματα που είδαν το φως της επικαιρότητας.

Επιθυμούμε να μας γνωστοποιήσετε τις θέσεις και τις ενέργειές για τα συγκεκριμένα ζητήματα:
Α) Εκτενή ενημέρωση για τις πιστωτικές κάρτες της Ομοσπονδίας, ποιοι τις κατέχουν και ποιο το ύψος των δαπανών που επιβαρύνουν το ταμείο και τον προϋπολογισμό της;
 
B) Είναι αληθές ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κυκλοφορούν με ιδιωτική ασφάλεια και αν ναι, ποια είναι αυτά και από ποιο κωδικό προέρχεται η αμοιβή τους;
 
Γ) Σε ότι αφορά την μισθοδοσία του κου Ντάλας, ποιο είναι το ύψος αυτής και ποια τα ακριβή καθήκοντά του; Επίσης ρωτούμε ποιο είναι το ποσό της αποζημίωσης που κατέβαλε η Ομοσπονδία στον απερχόμενο -απομακρυνθέντα προπονητή της Εθνικής ομάδας κο Ρανιέρι;
 
Δ) Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη Γενική Συνέλευση το καλοκαίρι του 2014, υποσχεθήκατε ότι μετά από δικές σας ενέργειες θα απαντήσετε στις καταγγελίες της Ενωσής μας, ότι υπάλληλος της Ομοσπονδίας αναμείχθηκε ενεργά στις εκλογές που διενεργήσαμε τον περασμένο Μαϊο στην Ενωσή μας, είτε αποστέλλοντας αθλητικό υλικό, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
 
Όπως γίνεται κατανοητό κύριε πρόεδρε η πληροφόρηση που ζητούμε έχει να κάνει με τα οικονομικά κυρίως ζητήματα , που αφορούν στη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της Ομοσπονδίας και αποβλέπουν στη περιστολή δαπανών για την εξοικονόμηση πόρων για την οικονομική ενίσχυση των Ενώσεων, αλλά και του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Με τις ευχές για καλές γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο Ετος 2015, περιμένουμε τις απαντήσεις σας".
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου