Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ομάδα Όνειρο... Α.Ο. Χαλκίς - Α.Ο. Τρίκαλα (2-1)


Σε ένα παιχνίδι όπου έσπασαν καρδιές ο Α.Ο. Χαλκίς κατάφερε να πάρει την πρώτη του εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την εξαιρετική ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και παρά το ότι η έναρξη του αγώνα ήταν σχετικά νωρίς, αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να έρθουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιχτών μας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς ήταν κυρίαρχοι και κατάφεραν να σκοράρουν στο 17' όταν ο Τσαλμάς πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα από τα αριστερά και η σέντρα σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων.
Η ομάδα των Τρικάλων που ήταν αρκετά καλή προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η αμυντική λειτουργία των παιχτώνα μας και ο νεαρός τερματοφύλακας Ντουμάνης ήταν ανίκητοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς συνέχισαν δυναμικά και μετά από μία στημένη φάση στο 53', ο Ναουμίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δημιουργώντας ντελίριο πανηγυρισμών στο φίλαθλο κοινό της Χαλκίδας.
Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα των Τρικάλων πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έκαναν επιθέσεις κατά κύματα στην εστία της ομάδας μας και ευτύχησαν να σκοράρουν στο 70' με τον Τεντολούρη. Η συνέχεια του αγώνα ήταν απαγορευτική για καρδιακούς καθώς η ομάδα των Τρικάλων συνέχισε να επιτίθεται προς την εστία μας και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς κράτησαν με νύχια και με δόντια αυτή την πραγματικά μεγάλη νίκη παρουσιάζοντας περίσσειο πάθος και τεράστια επιμονή λαμβάνοντας δικαιωματικά το χειροκρότημα από το φίλαθλο κοινό που απόλαυσε το σημερινό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου