Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Ένα αρκετά δύσκολο όπως εξελίχθηκε παιχνίδι, ολοκληρώθηκε σήμερα στο γήπεδο των καμινάδων Καρδίτσας με το σκορ να παραμένει ισόπαλο στο 1-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο των καμινάδων ήταν πραγματικά ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος που έχει αγωνιστεί την φετινή σεζόν η ομάδα μας, καθώς ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και δυσκόλευε ιδιαίτερα ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή στο πρώτο ημίχρονο μη επιτρέποντας στην ομάδα της Καρδίτσας να επιβάλλει τον ρυθμό της. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν του Α.Ο. Χαλκίς στο 8' όταν ο Ναουμίδης τροφοδότησε τον Τσαλμά με σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή και εκείνος αφού απέφυγε τον αντίπαλο του σούταρε προς το τέρμα, αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μία εξαιρετική επέμβαση. Στο 22' η ομάδα της Καρδίτσας έχασε μία καλή ευκαιρία όταν ο επιθετικός της έπιασε μία κεφαλιά μεσα στην μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 41' η ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς έμεινε με 10 παίχτες καθώς ο Κωνσταντάγκας πήρε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Παρά το πλεονέκτημα των γηπεδούχων η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον Α.Ο. Χαλκίς, όταν ο Τσατσαρώνης σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο Βαλκάνος με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καταιγιστική και ξεκίνησε χάνοντας μία μοναδική ευκαιρία με τον Πέτση, όταν από στημένη φάση βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και σούταρε στην κίνηση χωρίς όμως να βρει στόχο. Στο 65' ο Ναουμίδης παραλίγο να βάλει το γκολ της χρονιάς όταν ενώ είχε την κατοχή της μπάλας στον χώρο του κέντρου, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και σούταρε προς το τέρμα αναγκάζοντας τον να προλάβει να διώξει την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της Καρδίτσας έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα ανέβασε την πίεση της προς την εστία της ομάδας μας. Στο 81' όμως μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βαλκάνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή σουτάροντας και αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει την μπάλα εξ επαφής και να σωσει την ομάδα του. Στο 85' έδειξαν και οι 2 τερματοφύλακες την κλάση τους καθώς πραγματοποίησαν εκατέρωθεν εξαίσιες επεμβάσεις σε ένα παιχνίδι που είχε απκτήσει φρενήρη ρυθμό στο τελευταίο 10λεπτο.
Στο 87' ήρθε το γκολ για τον Α.Ο. Καρδίτσας με σκόρερ τον Κούρκουλα.
Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς πίεσε για την ισοφάριση και τελικά δικαιώθηκε όταν ο Ευσταθίου βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με μία άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καρδίτσας.
Ο νεαρός τερματοφύλακας μας ο Ντουμάνης κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα μας όταν στις καθυστερήσεις απεσώβησε σίγουρο γκολ διώχνοντας την μπάλα μετά από την έντονη πίεση των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου