Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



Αναρωτιέμαι αν θα μας τιμήσει και φέτος στην κοπή της πίτας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, γιατί αγωνιούμε να μάθουμε τα οικονομικά προβλήματα των ΠΑΕ όπως και πέρυσι.
Βλέπετε έτσι γίνετε όταν ο πρόεδρος της Ένωσης έχει λυμένα και τακτοποιημένα τα προβλήματα όλων των ομάδων του νομού.

Καμιά ομάδα δεν διαμαρτύρεται, ούτε για τα οικονομικά, ούτε για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, ούτε για διάφορες αδικίες.
Άλλωστε αν διαμαρτυρηθεί κάποια μπαίνει σε λειτουργία το παραμύθι των απειλών και των τιμωριών με άρθρα και κανονισμούς κατά το δοκούν, άσχετα αν είναι εφαρμόσιμα ή όχι.
Οι ομάδες δεν έχουν δει το χρώμα του ευρώ τα τελευταία πέντε χρόνια, παρά τις υποσχέσεις και τους φανταστικούς προυπολογισμούς που ονειρεύτηκαν και παρουσίασαν κάποιοι.
Όταν τα οδοιπορικά σας κύριε πρόεδρε καλύπτονται με το παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να νοιαστείται πως καλύπτουν οι ομάδες του βορρά και του νότου τα δικά τους έξοδα και τις μετακινήσεις τους.
Τώρα πως μπορεί η Ένωση, που δεν έχει να διαθέσει τίποτα για τις ομάδες, να καλύπτει τέσσερις υπαλλήλους, όταν πριν μερικά χρόνια και χωρίς την σημερινή ηλεκτρονική υποστήριξη, την ίδια δουλειά την έκανε μόνο με μια και χειρόγραφα, είναι μια απορία που ειλικρινά ψάχνουμε να βρούμε την απάντηση που δεν δίνει κανείς υπεύθυνος.
Ας περιμένουμε λοιπόν την κοπή της πίτας να ακούσουμε τι υποσχέσεις και μεγάλα λόγια θα μας πουν και φέτος, σε μορφή μονολόγου βέβαια.
Βλέπετε και οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου μας έκαναν και ανατριχιάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου