Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΦΑΣ Νάουσα - Α.Ο. Χαλκίς (2-2)



Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, με πολλές απουσίες για την ομάδα μας και έναν αγωνιστικό χώρο οριακά ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο, ο Α.Ο. Χαλκίς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με αντίπαλο την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας.
Η κακοκαιρία που είχε ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, συνεχίστηκε και σήμερα δυσκολεύοντας έντονα τις προσπάθειες των παιχτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το κύριο χαρακτηριστικό που δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων ήταν η πυκνή ομίχλη μειώνοντας δραματικά την ορατότητα σε απόσταση πάνω από 10 μέτρα.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι 2 ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και η ομάδα της Νάουσας κατάφερε να κερδίσει πέναλτι μόλις στο 5'. Ο Γασπαράτος κλήθηκε να το εκτελέσει, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας του Α.Ο. Χαλκίς έδειξε την ποιότητα του πέφτοντας στην σωστή γωνία και κρατώντας το 0-0 για την ομαδα μας.
Στην συνέχεια ένα καλό σουτ του Γκαράνη κατέληξε μόλις άουτ στο 14' για να έρθει ο διαιτητής του αγώνα στο 15' και να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι λόγω πυκνής ομίχλης.
Στο 23' ακόμη ένα καλό σουτ του Γκαράνη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 26' ήταν η σειρά του Α.Ο. Χαλκίς να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Γκιόκας ανατράπηκε μέσα στην μικρή περιοχή, ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για να σκοράρει. Ο αμυντικός που υπέπεσε στην παράβαση αυτή αποβλήθηκε και ο ΦΑΣ Νάουσα έμεινε με 10 παίχτες για το υπόλοιπο του αγώνα.Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Ευσταθίου κάνοντας το 0-1 για την ομαδάρα μας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες και υπό πυκνή χιονόπτωση.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Νάουσας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να σκοράρει 2 γρήγορα γκολ με τον Γασπαράτο στο 60' και στο 64' αιφνιδιάζοντας την ομάδα μας.
Ο διαιτητής αναγκάστηκε για άλλη μία φορά να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι για 6 λεπτά στο 73' λόγω πυκνής ομίχλης που εμφανίστηκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα μας πιέζοντας για την ισοφάριση κατάφερε να κερδίσει ακόμη ένα πέναλτι στο 88' όταν ο αμυντικός των γηπεδούχων άπλωσε το χέρι του και έκοψε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή. Για άλλη μία φορά, ο Ευσταθίου κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 101' λόγω των πολλών διακοπών από τον διαιτητή και των πολλών παραβάσεων που υπέπεσαν οι ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου