Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ 27/1/2014
Τελικά κάποιοι κατάφεραν και εξευτέλισαν τους θεσμούς του ευ αγωνίζεστε. Κατάφεραν με πονηρούς και αλιτήριους τρόπους να διασύρουν για άλλη μια φορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να νομίζουν ότι έκαναν μεγάλο κατόρθωμα με το να χρησιμοποιήσουν δύο τιμωρημένους ποδοσφαιριστές. 
Μπορεί η ομάδα του Πισσώνα να μην το κατάλαβε έγκαιρα και να μην μπορεί πλέον να πάρει πίσω τους δυο βαθμούς που της έκλεψαν αλλά φανταστείτε πόσες φορές ακόμη μπορεί το έχουν ξανακάνει !!!
Θα θέλαμε λοιπόν πρώτα από όλα να ενημερώσουμε όλες τις ομάδες που από εδώ και μπρος θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ατρόμητου Χαλκίδας να έχουν την προσοχή τους και μακάρι να είμαστε το τελευταίο θύμα αυτής της απάτης !!!
Είναι απαράδεκτοι και αστείοι, παράγοντες που σε αγώνα Β! κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος κάνουν αυτά τα πράγματα για να κερδίσουν ένα βαθμό.
Πρέπει η ΕΠΣΕ να επιστήσει την προσοχή της σε τέτοια φαινόμενα για να μην επαναληφθούν.
Για ένα γεγονός που έγινε αντιληπτό από όλους τους φιλάθλους και τους διαιτητές εμείς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τα πια τα νόμιμα δικαιώματα μας.
Είναι απαράδεκτο οι αρμόδιοι να εθελοτυφλούν σε μια τέτοια απάτη.
Στην Ελλάδα του 2014 και με την Εύβοια στο απόγειο της ποδοσφαιρικής της δόξας, δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά.
Κύριοι του Ατρόμητου είστε απαράδεκτοι και παράδειγμα προς αποφυγή.
Τέλος θα θέλαμε από την διοίκηση της ΕΠΣΕ να δώσει λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα και στο τέλος της αγωνιστικής  χρονιάς να δώσει το βραβείο του ευ αγωνίζεστε μαζί με το βραβείο εξυπνάδας στην ομάδα του Ατρόμητου !!
ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου