Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ-ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 2-0



Τεράστια εμφάνιση με πολλή ψυχή και πάθος από τους παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς!
Η ομάδα μας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Παναγιώτη Τοκπασίδη, μπήκε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό στο παιχνίδι αποφασιστικά και κατάφερε να κερδίσει την Ένωση Απόστολου Παύλου με σκορ 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επιχείρησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, πιέζοντας ψηλά και συνεχώς τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να αναγκάσουν τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να κάνουν αρκετά λάθη.
Οι ευκαιρίες που δημιουργησε η ομάδα μας ήταν κυρίως από στημένες φάσεις με κύριους εκφραστές τον Ναουμίδη και τον Τσουπεή, χωρίς όμως να βρουν στόχο.
Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν ένας μονόλογος για τους παθιασμένους ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, αφού απείλησαν αρκετές φορές την εστία των φιλοξενούμενων με τον Τσαλμά, τον Βαλκάνο και τον Γκαράνη χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.
Στο 68' ο εξαιρετικός Τσατσαρώνης έκανε μία κούρσα από τα αριστερά περνώντας 3 ποδοσφαιριστές των αντιπάλων και αφού μπήκε στην μεγάλη περιοχή πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκαράνη. Ο Γκαράνης με τριπλή προσπάθεια και αφού πρώτα η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, κατάφερε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα μας!
Η Ένωση Απόστολου Παύλου απείλησε στο 75' όταν ο επιθετικός της βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο τερματοφύλακας μας Ντουμάνης ήταν σε ετοιμότητα και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν.
Στο 92' μετά από συνεχή πίεση των επιθετικών μας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Βαλκάνος πήρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αφού πέρασε 2 αντιπάλους κατάφερε να σκοράρει, να κάνει το 2-0 και να δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου