Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Α.Ο. Χαλκίς - Αμπελωνιακός (2-0)



Μία ακόμη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει για την παραμονή στην Γ' Εθνική Κατηγορία!
Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων απο την αρχή δείχνοντας στην ουσία ποια θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Στο 10' ο κεραυνός του Γιάννη Γκαράνη εξω απο τη μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ στο 16' η υπεροχή της Χαλκίδας καρποφόρησε καθώς ο Νίκος Ευσταθίου με ψύχραιμο πλάσε μέσα απο τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνου. Στο 17' ξανά ο Γκαράνης επιχείρησε να σκοράρει άλλα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Με τη συμπλήρωση του 31' ο Α.Ο. Χαλκίς έκανε το 2-0  με σκόρερ τον Αλέξανδρο Βαλκάνο, όταν ο εξαιρετικός συνδιασμός στον χώρο του κέντρου μεταξύ του Μάριου Σέγκου, του Αλέξανδρου Βαλκάνου και του Γιάννη Γκαράνη έβγαλε τον Βαλκάνο σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και αφού ο Βαλκάνος τον πέρασε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Τοκπασίδη συνέχισαν να έχουν τον ελέγχο του αγώνα και έχασαν ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Βαλκάνο στο 45' αφού το πλάσε που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Χαλκίς έδωσε χώρο στην ομάδα του Αμπελωνιακού με σκοπό να διαφυλάξει το 2-0 και να εκμεταλευτεί τις φαρμακερές του αντεπιθέσεις. Στο 47' άλλη μία χαμένη ευκαιρία με τον Βαλκάνο όταν δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα Τρούκη από πλεονεκτική θέση
Η τελευταία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας πραγματοποιήθηκε στο 88' όταν ο Κολιόπουλος απο εξαιρετική σέντρα του Κωνσταντάγκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και εξ επαφής δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.


ΑΟ Χαλκίς:
Ντουμανης, Πετσης, Τσατσαρωνης, Καραμπάς, Κήρυκος (67' Ναουμιδης), Ευσταθίου, Ταυταριδης, Βαλκανος, Σεγκος (75' Κωνστανταγκας), Τσαλμας (83' Κολιόπουλος), Γκαρανης

ΑΟ Αμπελωνιακος: 
Τρουκης, Γκαμπετας, Ρόκκα (70' Συκιώτης), Πολύζος, Μεζινι (80' Μαυρίδης), Κουρο, Νάστας, Μπίκος, Κακαβιτσης, Αλεξανδρής, Παπανδρέου (55' Τζαρτζιανης)
Διαιτητές: Γαβριλης-Ταμαλης-Χαλιασος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου