Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2-1

Δεν καταφέρε η ομάδα μας να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τα Λευκάδια Νάουσας αφού ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1.
Οι 2 ομάδες εκτός από τους αντιπάλους τους είχαν να αντιμετωπίσουν και έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, αφού οι ποδοσφαιριστές έδωσαν αρκετές "λασπομαχίες" κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!
Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες φάσεις καθώς οι ποδοσφαιριστές μάχονταν κυρίως στον χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χαλκίς είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 13' όταν ο Αποστόλης Τσαλμάς σέντραρε από τα αριστερά σημαδεύοντας τον Άγγελο Γκιόκα στο πρώτο δοκάρι. Ο επιθετικός της ομάδας μας πήρε την κεφαλιά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα πραγματοποιώντας μία σωτήρια επέμβαση.
Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 45' με τον Γιώργο Ναουμίδη όταν μετά από μία εκτέλεση φάουλ, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά έβαλε τον Α.Ο. Χαλκίς μπροστά στο σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Α.Ο. Χαλκίς, αφού οι ποδοσφαιριστές του προπονητή μας Παναγιώτη Τοκπασίδη δέχτηκαν την ισοφάριση στο 47' από τον Πίτο με κεφαλιά.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιχείρησαν να ξαναπάρουν το προβάδισμα, αλλά στάθηκαν άτυχοι όταν το εξαιρετικό σουτ του Παναγιώτη Ταυταρίδη στο 58' βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!
Στο 77' η ομάδα των Λευκαδίων πήρε το προβάδισμα όταν ο Έξαρχος κέρδισε τις κόντρες και αφού "έσπασε" το τεχνητό offside βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε το 2-1.
Στο 79' η ομάδα μας δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να σκοράρει αφού ο Γιάννης Γκαράνης που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αναγκάζοντας τον να αποκρούσει με τα πόδια και να σώσει την ομάδα του.
Η συνέχεια του αγώνα ήταν για γερά νεύρα αφού η ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς πίεζε ψηλά για την ισοφάριση ενώ η ομάδα των Λευκαδίων επιχειρούσε να εκμεταλευτεί τις αντεπιθέσεις.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1.
Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:
Λευκάδια: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Σιμηχανίδης, Λαμπριανίδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Μισαηλίδης Π.. Στον πάγκο οι Δημητριάδης, Κουκουράκης, Αδαμίδης, Βόλτσης, Παρσόπουλος, Πληκαβίτης, Καρατάσιος
Α.Ο. Χαλκίς: Ντουμάνης, Αυλωνίτης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας, Τσαλμάς, Γκαράνης. Στον πάγκο οι Κολιόπουλος, Νικολάου, Τσουπέης, Μπάρδης, Κωνσταντάγκας, Κοροβέσης, Μπαλαμπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου