Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΞΗ



Ποιο σοβαρό απ’ότι αρχικά φαίνονταν είναι το θέμα της δικαστικής κίνησης που ετοιμάζουν φίλοι του Παναιτωλικού κατά του διαιτητή Γιάννη Καμπαξή από την Εύβοια .
Η συγκεκριμένη ομάδα των έξι ατόμων τις επόμενες μέρες, (ίσως και αύριο Τρίτη) με βάση το άρθρο 132 του Αθλητικού νόμου του κ. Φούρα, θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον εν λόγω διαιτητή και θα ζητούν την δίωξη του σε βαθμό κακουργήματος για αλλοίωση αποτελέσματος με ενδεχόμενο δόλο στον αγώνα Λεβαδειακος – Παναιτωλικός.
Προσκομίζουν για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους το video του αγώνα, δημοσιεύματα ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, κριτικές καθηγητών διαιτησίας κλπ. Μάλιστα ζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr , να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο!
Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, φέρονται αποφασισμένοι να τρέξουν όσο πάει την συγκεκριμένη υπόθεση θέλοντας να διαλευκάνουν τα κίνητρα της διαιτησίας του Ευβοιώτη ρέφερι  την 28η αγωνιστική στον αγώνα της Λιβαδειάς, μιας και δεν πείθονται πως πρόκειται για μια αλλεπάλληλα ανθρωπινά λάθη ή απλά ανικανότητα.
ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου