Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ....ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ



Αφού τα θεσμικά όργανα δεν πήραν απόφαση να τον τιμωρήσουν, αυτός αυτοτιμωρήθηκε
και έθεσε εαυτόν εκτός τελικού.
Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο.
Δεν γνωρίζουμε αν ο τραυματισμός ήταν πραγματικός
αλλά εμείς χαιρετίζουμε την απόφαση του αυτή.
Μπορεί να δημιούργησε κάποια ανωμαλία στην εξέλιξη του αγώνα όμως πιστεύουμε πως σωστά έπραξε εκθέτοντας όσους διστάζουν να πάρουν αποφάσεις.
Ίσως δεν διάλεξε την κατάλληλη διοργάνωση να το κάνει, όσο αναφορά τις ομάδες που δεν έφταιγαν σε τίποτα, όμως πέρασε το μήνυμα του.
Έτσι θέλησε να δείξει ότι αναγνωρίζει τα λάθη του.
Τελικά υπάρχει και φιλότιμο.

5 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΞΕΥΤΗΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!
    ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΗΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ... ΑΥΤΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ... ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ 108 ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΨΑΧΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΧΑΝΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ... ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑΘΜΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΛΙΚΗ ΚΑΛΛΑΑΑΑΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΜΑΜ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΑΣΙΜΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τα λες ρε φίλε παπά αλλά για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας δεν μας λες πως τα βλέπεις γιατί απο δαύτους του δημοσιογράφους χορτάσαμε δεν μιλάει κανείς για τίποτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκου φίλε δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που τα περνούν για να γράφουν ονόματα δεν λέμε αλλά τι κάνει Νίαου Νίιαου στα κεραμίδια,αλλά το θέμα ειναι ότι αυτοί που τα παίρνουν ειναι καρκίνωμα για την δημοσιογραφία.Οι άλλοι τα παίρνουν αλλιώς με μάνατζεριλικια και διάφορα αλλά ο τώρα θέλω να πιστεύω ότι αν αυτά που γράφει το λαγωνικο ειναι αλήθεια και οι άλλοι δεν γράφουν το παραμικρό ,τι να πω κρίμα και βεβαίως δεν παίρνω στα σοβαρά τους ντόπιους δημοσιογράφους ειναι για γέλια ολοι τους κανονικά θα έπρεπε να μην τους παίρνει στα σοβαρά κανείς γιατί στο κάτω κάτω δεν μπορούν να ενημερώσουν,ένα αποτέλεσμα το μαθαίνεις ανά πάσα στιγμή τα αλλά δεν μπορείς να μάθεις αυτά που πρέπει να Μάθει ο φίλαθλος με λίγα λόγια ειναι ολοι τους πιόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι οι δημοσιογράφοι εχθές οι μαϊμού δημοσιογράφοι στην εξέδρα χαχαχαχ κάτω απο μια ομπρέλα χαχαχαχαχ τους έβγαλε έξω η προεδραρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή